Med över 50 år i branschen!

Välj språk

Inlagt den april 9, 2015

 

FJÄRRSTYRNING

TOSIBOX skapar med hjälp av Internet en skyddad, direkt anslutning till objektet (värmeanläggningens styrcentral, övervakningskamera etc.), vilken fungerar automatiskt hela tiden. Några brandväggar behöver inte öppnas. TOSIBOX-användaren kan vara säker på att han har full kontroll över informationen och anslutningen. TOSIBOX-utrustningen kan skaffas som en engångsinvestering.


 

Vem är TOSIBOX avsedd för?

 • Industrin: Fjärrstyrning, -övervakning och service av enheter och produktionslinjer. Enheterna kan kommunicera sinsemellan. M2M-tillämpningar. 
   
 • Fastigheter: Övervakningskameror, passerkontroll, larm, luftkonditionering samt temperaturstyrning och -övervakning. Exempel: Tosibox ger inbesparingar i det praktiska fastighetsunderhållet, eftersom den möjliggör videokameraövervakning i realtid utan extra kostnader och behandlingen av servicelarm utan att arbetstagaren behöver besöka objektet.
   
 • Kontor: Internt nät mellan olika kontor. Dataskyddad förbindelse till företagets server, dator och e-post. Exempel: Arbetstagaren kan använda företagets planeringsprogram på distans.

 

 

 

 

 

 

 • Kontaktinformation

  Stålvägen 9, 931 36 Skellefteå
  Tel: 010-492 40 00 E-post: info@energiteknik.net
 • Öppettider

  Måndag-Torsdag 8.00-16.00
  Fredag 8.00-12.00
  Lunch 12.00-13.00
  Lördag-Söndag samt helgdag: Stängt
  OBS! Kolla under Nyheter för ev. ändringar
 • Lagerstatus

  För lagerstatus och leveranstider - klicka här! ligger för närvarande på ca 10 arbetsveckor på det som vi inte har i lager.