Med över 50 år i branschen!

Välj språk

Inlagt den januari 11, 2012

Ackumulatortank AKVASANLämplig för trånga eller svårtillgängliga utrymmen med en diameter på endast 810 mm. AKVASAN 0,5 -serien kräver ytterst lågt utrymme. Trots det kompakta formatet har inget avkall gjorts på effektivitet eller cylinderformen. Isoleringen är densamma som i standardtankarna, men 50 mm tunnare p g a den mindre ytan.

EK-modellen är försedd med varmvattenslinga och anslutningar för el-patroner både för lågtarifftid och dagtid. När EK-modellen är försedd med el-patroner är den idealisk för uppvärmning av kranvatten. När det bara är kranvatten som behövs, t ex på sommaren, kan E-modellen ställas av. Tilläggstank för kombipannor – hög verkningsgrad, ren förbränning, kokar aldrig.

Akvaterm produktkatalog 2015

 • Kontaktinformation

  Stålvägen 9, 931 36 Skellefteå
  Tel: 010-492 40 00 E-post: info@energiteknik.net
 • Öppettider

  Måndag-Torsdag 8.00-16.00
  Fredag 8.00-12.00
  Lunch 12.00-13.00
  Lördag-Söndag samt helgdag: Stängt
  OBS! Kolla under Nyheter för ev. ändringar
 • Lagerstatus

  För lagerstatus och leveranstider - klicka här! ligger för närvarande på ca 10 arbetsveckor på det som vi inte har i lager.